Deep Inhale čaj – gde kupiti – sastav – cena – iskustva

Deep Inhale Bosna

Deep Inhale čaj ima sastojke pažljivo birane kako bi Vam predstavljali podršku protiv štetnih čestica u vazduhu

Priprema Deep Inhale čaja je sledeća

Tri čajne kašike preliti sa 500 ml ključale vode;
Poklopiti i ostaviti 20 minuta uz povremeno mešanje;
Pre konzumacije procediti, čaj se pije mlak ili hladan.

Neke supstance iz vazduha mogu da budu veliki problem za naše telo, organizam i zdravlje.

Sastav Deep Inhale čaja

List podbela

Lista podbela je biljka koja se već stoljećima koristi u medicini zbog svojih ljekovitih svojstava. Bogata je vitaminima, mineralima i antioksidansima koji pružaju podršku zdravlju vaših pluća i dišnih puteva.

Jedna od ključnih prednosti Liste podbela je njezina sposobnost olakšavanja kašlja i poticanja iskašljavanja. Njeni prirodni sastojci djeluju kao blagi ekspektorans, pomažući u razrjeđivanju sluzi i olakšavanju njezinog izbacivanja. Ovo je posebno korisno za osobe koje pate od kroničnog bronhitisa ili respiratornih infekcija.

Osim toga, Lista podbela ima protuupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upale u dišnim putevima. To može biti od velike koristi kod astme ili alergijskih reakcija koje mogu uzrokovati suženje dišnih putova i otežano disanje. Redovna konzumacija Lista podbela može pomoći u održavanju zdravog disajnog sustava i smanjiti simptome povezane s ovim stanjima.

Još jedna značajna prednost je njezina sposobnost jačanja imunološkog sustava. Liste podbela sadrže fitokemikalije koje potiču i podržavaju zdravu funkciju imunološkog sustava. Ovo je ključno za održavanje otpornosti na bolesti i infekcije, posebno u vrijeme sezonskih promjena ili izloženosti štetnim tvarima u zraku.

Uz sve ove blagodati, Lista podbela također može pomoći u smanjenju simptoma stresa i umora. Njeni prirodni spojevi imaju umirujući učinak na tijelo i mogu pomoći u opuštanju dišnih mišića, što olakšava duboko disanje i osećaj mira.

Cvet crnog sleza

Cvet crnog sleza je biljka koja se već dugo koristi u tradicionalnoj medicini zbog svojih blagotvornih svojstava. On je bogat sluzi koja oblaže sluzokožu disajnih puteva, stvarajući zaštitni sloj i umirujući iritacije.

Jedna od ključnih prednosti Cveta crnog sleza je njegova sposobnost ublažavanja kašlja i upale. Njegovi aktivni sastojci deluju kao prirodni ekspektorans, pomažući u razređivanju i izbacivanju suvišne sluzi iz pluća i bronhija. To je od velike koristi za osobe koje pate od bronhitisa, astme ili alergija.

Osim toga, Cveta crnog sleza ima i protivupalna svojstva koja smanjuju upalu i otekline u disajnim putevima. To može pomoći u smanjenju simptoma poput zadihanosti i otežanog disanja, pružajući vam olakšanje i bolju funkcionalnost pluća.

Još jedna značajna prednost Cveta crnog sleza je njegova sposobnost jačanja imunološkog sistema. On podstiče imunološki odgovor organizma i štiti od respiratornih infekcija. Ovo je od velike važnosti za održavanje zdravog disajnog sistema i sprečavanje bolesti u sezonskim promenama ili izlaganju štetnim faktorima.

Pored svih ovih benefita, Cveta crnog sleza takođe može pomoći u smirivanju i opuštanju tela. Njegovi umirujući svojstva mogu smanjiti stres i napetost, olakšavajući disanje i donoseći osećaj mira i blagostanja.

Koren belog sleza

Koren sladića

Plod komorača

 

 

PORUČITE OVDE