Kaloriko za mršavljenje Srbija – Bosna i Hercegovina – Crna Gora

kaloriko srbija

KALORIKO za razliku od drugih proizvoda, ne samo da aktivira sagorijevanje masti, već i pretvara masne rezerve u energiju, što poboljšava dobrobit i dobro raspoloženje.

Sastav KALORIKA imaju umirujuće delovanje normaliziraju apetit, regulišu hormonske promene i ubrzava metabolizam.

KALORIKO sveobuhvatno rešava problem viška telesne masti
primenom dvostepenog pristupa

Prvi korak reaguje ubrzavanjem metabolizma, drugi normalizuje apetit.

kaloriko cena

KAKORIKO-om poboljšavate normalizaciju metaboličkih procesa u konbinaciji s prirodnom kontrolom apetita. To vam omogućava da jedete normalno, dobijete na težini i transformišete telesnu masnoću u energiju.

Postoji veza između ubrzanog metabolizma i nekontrolirane gladi.
Sada je moguće oba problema rešiti jednim potezom uzimanjem prirodnih sastojaka u obliku tableta, KALORIKO. Medikamentozno liječenje gojaznosti ne uklanja osnovni uzrok problema, što znači da će učinak takvog gubitka kilograma biti samo privremen.

Sastav kaloriko

CLA
SAGOREVA MASNE NASLAGE

Idealan pomagač kod redukcije masnog tkiva i poboljšanja tonusa mišića. Pozitivno djeluje na metabolizam proteina i masti u organizmu što za posljedicu ima povećanje energije.

L-KARNITIN
SMANJUJE POJAVU CELULITA

Pomaže telu pri proizvodnji energije tj. pretvranju masti u energiju. Kada telo svakodnevno dobije dovoljno L-karnitina, proces pretvaranja masti u energiju se ubrzava i tope se naslage potokožnog masnog tkiva i “narančina kora” poprima glatkiji izgled.

 

KAPSAICIN
REGULIŠE PROBAVU I SMANJUJE NADUTOST

Kapsaicin stvara dodantnu toplotu u telu i ubrzava cirkulaciju, a poznato je da u tavkim situacijama telo troši veći broj kalorija.

 

ZELENI ČAJ
UBRZAVA METABOLIZAM

Sadrži kofein, dobro poznat kao stimulans pravilne probave i pobvećane cirkulacije krvi u telu. Zeleni čaj utiče na koncetraciju lošeg holesterola u krvi, te daje osećaj sitosti.

 

TI BIRAŠ KOLIKO ĆEŠ DA SMRŠAŠ UZ KALORIKO.

 

PORUČIVANJE