Kossalin Šampon za brzi rast kose – iskustva – cena – gde kupiti

kossalin

Prirodni šampon za brži rast kose Kossalin šampon obnavlja hrani i stimuliše rast kose

Sastojci Kossalin šampona pomažu u uklanjanju peruti, viška sebuma i drugih uzroka opadanja kose, jačaju korjen i samu strukturu dlake, potpomažu njen rast i obnavljanje. Jača kosu od korijena do vrhova.

Kossalin šampon za kosu- sastav, delovanje, iskustva korisnika

kossalin šampon za rast kose iskustva delovanje sastav

Perut nastaje zbog suve kože glave, i treba je razlikovati od seboreje. Za razliku od peruti koja pogađa 50% stanovništa, seboreja je ređa ali se znatno teže leči.

Seboreja ili masna perut nastaje zbog masne kože glave, odnosno pojačanog lučenja sebuma, a može je izazvati i gljivica. Navedeni problemi nastaju kada su teme i dlaka u problematičnom stanju. Ali postoji rešenje. Šampon je šampon napravljen od 100% prirodnih sastojaka, koji oporavlja kosu, hrani njenu dalku i omogućuje brži rast.

Ubrzava rast kose – delovanje Kossalin šampona bazira se na isključivo velikoj koncentraciji prirodnih aktivnih sastojaka savršeno iskombinovanih da čiste kožu glave, pomažu u uklanjanju peruti, viška sebuma i drugih uzroka opadanja kose, jačaju korjen i samu strukturu dlake, potpomažu njen rast i obnavljanje. Idealan omjer vitamina A i D doprinose neophodnom pravilnom rastu kose.

Ovaj šampon, kao što smo već naveli u prethodnom poglavlju, je 100% prirodan proizvod, a o tome najbolje govori njegov sastav. Svi sastojci koji ulaze u ovaj šampon su izabrani i obrađeni najsavremenijom tehnologijom kako bi učinak bio što adekvatniji. U Kossalin Šampon sastav ulaze Omega 3 i Omega 6 esencijalne masne kiseline, kao i vitamini A i D. Iz priloženog možete da vidite da je sastav u potpunosti transparentan jer je i samom proizvođaču bilo u cilju da znate kakvi su to sastojci i zašto su oni toliko dobri za revitalizaciju vaše kose.

Potiče rast nove kose – pomaže da vaša kosa bude jača, zdravija, sjajnija, regeneriše korjen i strukturu dlake i podstiče rast nove kose. Rezultati su primjetni već nakon 2 sedmice redovne upotrebe.

Jača kosu od korijena do vrhova – jedinstvena receptura Kossalin šampona za rast kose nastala je spajanjem biljnih, hladno cijeđenih ulja, ricinusa, vitamina E te eteričnih ulja. Kombinacija ovih sastojaka potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova. Omega 3 i Omega 6 masne kiseline omogućavaju daju kosi jačinu, sjaj i stabilnost.

Prema iskustvima korisnika, Kossalin šampon nakon samo mjesec dana redovnog korištenja u potpunosti obnavlja folikulu dlake, jača je od korijena prema vrhovima i spriječava njeno opadanje. Nakon samo mjesec dana uživaćete u bujnijoj, sjajnijoj i zdravijoj kosi!

Gde kupiti Kossalin šampon za rast kose
Kossalin šampon dostupan je isključivo putem online narudžbi. Proces naručivanja je jedinostavan – unesite svoje kontakt podatke u formular i Kossalin šampon čaj će vam biti dostavljen na kućnu adresu, u najkraćem mogućem roku.

Kako se koristi Kossalin?

Šampon je potrebno potresti prije korištenja. Nanesite Kossalin laganim masiranjem vlasišta, a zatim ostavite 1-2 minute kako bi sastojci djelovali te potom isprati.


SRBIJABIHCGS. MAKEDONIJA
2499 din40 km