Mikotea protiv gljivica

mikotea

Mikotea je biljna smesa za potapanje nogu u vodi protiv gljivica na nogama

Mikotea biljna čajna mješavina koristi se za tretiranje gljivičnih infekcija stopala i noktiju. Uništava gljivice i smanjuje infekcije, obnavlja oštećena tkiva i spriječava ponovni nastanak gljivične infekcije. Mikotea se priprema kao čaj, te se pripremljenom rastvoru tretiraju stopala.

JEDNOSTAVNO
Jednostavan za upotrebu. Ima ugodan miris i ne ostavlja mrlje na odeći. Proizvod na bazi ulja brzo se upija, hidratizira nokte i održava stopala svežima.

BRZO
Dovoljna su dva tretmana za ublažavanje svraba. Kora i pukotine na koži nestaju nakon nekoliko dana. Prekomerno znojenje i neugodan miris nestaju

Efekat tretmana traje dugo, tako da nećete imati problema dugo nakon što tretman završi. Ne uzrokuje zavisnost, niti druge nuspojave.

mikotea
Sastav Mikotea preparata

Lavanda – suzbija razvoj gljivica i ublažava simptome infekcije poput neugodnih mirisa i svraba

Korijen sladića – djeluje kao prirodni antimikotik liječi ćelije od gljivične infekcije, sprječava razvoj novih kolonija gljivicaž

List oraha – liječi kožu oštećenu gljivičnom infekcijom, omekšava i obnavlja kožu i nokte

Ekstrakt biljke zmijino mlijeko – djeluje kao rirodni antiseptik. Ima protumikrobno djelovanje i spriječava razmnožavanje mikroorganizama.

Ova infekcija se u najvećem broju slučajeva u početku bolesti manifestuje blagom kliničkom slikom, asimptomatski, tako da može proći dosta vremena dok se ne započne odgovarajuće lečenje. Gljivična infekcija lako se može preneti sa obolele osobe na zdravu u kolektivu, u porodici, na bazenu, u svlačionicama, saunama, wellness i SPA centrima, na plaži.načajan podatak je i to da se gljivična infekcija može preneti sa kože stopala na nokte. Čak 50% osoba sa atletskim stopalom razvija i kliničku sliku gljivične infekcije nokta – onihomikoze.

Kako se koristi Mikotea?

Sadržaj pripremite kao čajnu meešavinu, a potom sačekajte da se ohladi i u pripremljenom rastvoru držite potopljena stopala što je duže moguće. Koristite Mikotea jednom u toku dana, po mogućnosti uveče pre spavanja. Preporučeno trajanje tretmana je mesec dana.

 

PORUČIVANJE