Sustaform krema za zglobove

sustaform krema za zglobove

Krema Sustaform je jedinstveno efikasan u obnavljanju zglobova i sprečavanju bolesti zglobova, barem na osnovu svog sastava.

Ekstrakt paprike, Medicinska žuč i Ulje eukaliptusa imaju sveobuhvatan uticaj na bolesne zglobove, inhibiraju degenerativne procese u njima i doprinose aktivnom vraćanju pokretljivosti i elastičnosti. Kao rezultat, ne prolaze samo bolovi, već su i zglobovi potpuno izlečeni. Zbog toga možete biti apsolutno sigurni u izuzetnu efikasnosti Sustaform kreme.

sustaform forum

Jasno je da je realan rezultat moguć samo uz tretman. U zavisnosti od ciljeva i zdravstvenog stanja zglobova, preporuke za prijem mogu biti sledeće:

podrška i prevencija – preporučuje se minimalan tretman
Kurs 4-6 nedelja
oporavak – dvostruki kurs od 4-12 nedelja.
U zavisnosti od stanja zglobova, možete je ponoviti za mesec dana. Da biste učvrstili efekat, obavezno ponavljajte tokom cele godine

Sustaform sastav – forum – cena

Ekstrakt paprike – iritirajući nervne završetke, izaziva brzu vaskularnu reakciju i nalet krvi na problematično područje. Paprika ima lokalno iritantno i zagrevajuće dejstvo, koristi se za smanjenje bola i upale kod artroze.

Ulje eukaliptusa – efikasno anestezira, dezinficira i pospješuje brzu regeneraciju kože što pomaže kod reume, bolova u zglobovima i mišićima.

Medicinska žuč –  koristi se spolja prema starim receptima za akutnu i hroničnu artrozu, artritis, sekundarni radikulitis kao anestetik, lokalno protivupalno i razdvajajuće sredstvo. Medicinska žuč ima lokalno nadražujuće, analgetsko, protivupalno i upijajuće dejstvo. Službena medicina preporučuje medicinske žuči kod bolesti poput osteoartritisa, hroničnog artritisa, spondilitisa, sekundarnog išijasa, potkoljenica, bursitisa, traumatičnih povreda mekih tkiva (modrice, uganuća, potkožnih krvarenja) bez kršenja integriteta kostiju i kože, išijasa.

 

 

PORUČIVANJE SRBIJA

 

 

ILI

 

 

PORUČIVANJE SRBIJA ZAMENSKI PROIZVOD