Celufix gel protiv celulita i za zatezanje na butinama i zadnjici

celufixgel

Celufix je proizvod namenjen za uklanjanje celulita sa područja poput butina, zadnjice i nogu, ali isto tako služi za zatezanje kože na predelima stomaka i ostalih područja gde je potrebno zatezanje

Celufix gel protiv celulita i za zatezanje kože na butinama i zadnjici je 100% prirodni proizvod koji će vam pomoći da se aktivno rešite celulita na nogama, butinama, zadnjici i donjem stomaku te bezbolno zategnete kožu na navedenim predelima.

Sastav Celufix gela

Ulje smilja
Antiseptik i antimikrobno sredstvo koje pomaže u liječenju rana. Ubrzava zacjeljivanje posjekotina i rana, a također smanjuje ožiljke. Ulje pomaže smanjiti pojavu modrica i strija. Posjeduje snažna omekšavajuća svojstva i pruža glatku i meku kožu.

Ulje Smilja – esencijalno (eterično) ulje smilja dobija se destilacijom vodenom parom biljke u cvetu. Destilacija se mora obaviti 24h od trenutka branja, što je jedan od razloga zašto je ovo ulje skupo. Drugi razlog je njegova mala količina u biljci (manje od 0,05%) tako da se od hektara zasađenog smilja godišnje može dobiti oko 9 litara etarskog ulja. Ovo ulje je složena smeša estara, terpena i monoterpenskih alkohola. Najviše se cene varijeteti ulja koji su bogati italodionima.

Pored esencijalog ulja smilje sadrži i flavonoide, kumarin, vitamin K, flavon apigerin
Istraživanja pokazuju da je etersko Ulje od smilja efikasno sredstvo u aromaterapiji, posebno zahvaljujući svom emocionalnom i duhovnom efektu. Posebno dejstvo ovo ulje postiže u predelu srca i grudnog koša. Zato se preporučuje protiv lupanja srca, nepravilnosti u srčanom ritmu i rizika od moždanog udara. U kombinaciji sa drugim eterskim uljima koristi se protiv visokog krvnog pritiska zbog efekta hlađenja.

Ulje nane
ima umirujuće i rashlađujuće sposobnosti koje osvježavaju kožu. Također, ima svojstva koja olakšavaju lučenje ulja, što ga čini učinkovitom komponentom za zatezanje kože. Zahvaljujući svom efektu hlađenja, poželjna je za postizanje zdrave i blistave kože.

Ulje zimzelena
Aktivni sastojak zimzelenog ulja, metil salicilat, usko je povezan sa aspirinom i ima analgetička i protuupalna svojstva.

Ekstrakt bršljena

Način koriščenja

Zatezanje kože i skidanje celulita nikada nije bilo lakše! Nanesem Celufix i to je to – jednom ujutro, jednom pred spavanje. Celulit je bukvalno nestao kroz mesec dana.

Celufix

Celufix

 

Pojavljivanje tvrdokornog celulita više neće biti vaš problem ukoliko koristite Celufix kremu za uklanjanje celulita te zatezanje kože u predjelu zadnjice, butina i nogu. Celufix gel dokazano deluje te ima jak efekt zatezanja kože na nanesena područja – što smo i testirali kroz žene koje su na moj nagovor testirale kremu, uz pozitivne reakcije.

Zahvaljujući svom prirodnom sastavu koji sadrži ulje smilja, nane i zimzelena, pored ostalih sastojaka, celulit će nestati kroz korištenje Celufix kreme nekih mjesec dana, možda malo više u slučaju tvrdokornog celulita. Samim tim, preporučujemo ovu kremu ukoliko želite da zategnete svoje telo te da se finalno rešite naslaga celulita koje su se stvarale tokom godina ili uslijed trudnoće i debljanja.

 

  

SRBIJABIHCGS. MAKEDONIJA
3900 din58 km39 eur