Kardiomax čaj za kardio sistem – iskustva – cena – gde kupiti

kardiomax

KardioMax čaj protiv hipertenzije se preporučuje svim osobama koje imaju problema sa visokim krvnim pritiskom, kao i osobama koje žele očuvati svoje kardiovaskularno zdravlje.

KardioMax predstavlja biljnu mješavinu biljaka koje čuvaju zdravlje srca i krvnih sudova,imaju umirujući efekat, te pomažu i pri regulisanju tjelesne težine.

Sastav i djelovanje KardioMax čaja?

U sastav KardioMax čaja ulaze isključivo prirodni biljni ekstrakti. Za razliku od raznih farmaceutskih preparata, preparat neće izazvati neželjena dejstva poput vrtoglavice, grčeva i nesanice. Sačuvajte svoje kardiovaskularno zdravlje na prirodan način, bez straha od posledica.

Čaj je dodatak zasnovan na prirodnim sastojcima i koristan je za razne zdravstvene probleme poput sprečavanja srčanog udara, regulise krvni pritisak, čisti i ojačava krvne sudove.Sastoji se od najboljih potpuno prirodnih sastojaka u rešavanju zdravstvenih problema bez ikakvih nuspojava. Jedan od glavnih sastojaka održava zdrav krvni pritisak i eliminiše nakupljanje masnoće u krvi što sprečava otvrdnjavanje arterija zbog čega efikasno smanjuje rizik od srčanog udara.

KARDIOMAX ČAJ SLUŽI KAO SREDSTVO PRI POBOLJŠANJU FUNKCIJE SRCA, KRVNIH SUDOVA I VENSKE CIRKULACIJE

Preparat sadrži veoma delotvorne sastojke koji doprinose obnovi krvotoka, uklanjanju štetnih tvari iz tela, rastvaranju krvnih ugrušaka, lečenju upale, poboljšanju propustljivosti krvnih sudova i obnovi njihove elastičnosti. A važno za istaći jeste da ovaj proizvod nema nikakvih neželjenih posledica.

Kombinacija biljka Kardio Max čaja čini glog, koren valerijane, list breze, hajdučku travu, imelu koji utiču na jačanje srčanog mišića i zidove krvnih sudova, normalizuju propustljivost malih kapilara i u krajnjem smanjuju rizik od pojave infarkta, moždanog udara i ateroskleroze. Uz to, KardioMax sadrži i vitamine C, A, B1, B2, B3 i B12 i još 50-ak vitamina, makro i mikro elemenata koji doprinose poboljšanju krvne slike i uništavanju masnih naslaga u krvi.

Upotreba KardioMax čaja se preporučuje ako želite:

  • Zaštititi svoje srce i kardiovaskularni sistem
  • Umanjiti simptome srčanih bolesti poput arteroskleroze, visokog krvnog pritiska
  • Potpomoći prirodnim procesima čišćenja krvnih sudova na prirodan način

Kako se koristi KardioMax?

Dve čajne kašike KardioMax biljne mješavine rastvoriti u 2dl ključale vode. Čaj piti nezaslađen 2-3 puta dnevno u trajanju od mesec dana. Kliknite na Poručite ovde i konsultujte se našim prodavcima.

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD