NefroFix čaj za bubrege i mokraćne kanale protiv peska i kamena

NefroFix čaj – protiv kamena i peska u bubregu

NefroFix čak – zbog hipertenzije, dijabetesa, gojaznosti, štetnih navika, hipotermije, infekcija ili neke prethodne bolesti. Ne postoji bolest koja ne može da utiče na bubrege. Sve što se dešava u unutrašnjim organima, pre ili kasnije se odrazi na funkciju bubrega. Oni na sebe privlače skoro sve – kardiovaskularne, plućne, endokrine, reumatske bolesti, bolesti krvi, gastrointestinalnog trakta, jetre.

Bubrezi su filter. Oni čiste krv od toksina i izbacuju ih iz organizma. Bubrezi izbacuju sve preležane bolesti što utiče na njihovu funkciju. Dolazi do postepenog pogoršanja rada bubrega, ali bol se javlja tek na poslednjem stadijumu kada bubrezi potpuno prestanu obavljati svoju osnovnu funkciju i dolazi do bubrežne insuficijencije. Prosto je nemoguće više ignorirati iako, nažalost, često bude kasno da se bilo šta popravi.

Kod pojave problema, a također radi prevencije bolesti kamena u bubregu i stvaranja cisti, dobro se pokazala fitoterapija.

Prisustvo kamena u bubregu mokraćnim putevima pogađa skoro sve populacije. U Evropi i severnoj Americi učestaslost je u proseku 5-10%. Smatra se da 5% žena i 12% muškaraca može u toku života očekivati bar jedan napad bolova izazvan kamenom ili peskom. Na stvaranje kamena utiču starost, pol, rasa, klima, profesija, ishrana i nasleđe. Neke osobe su i pod uslovima normalne ishrane sklone da materije koje dovode do nastanka kamena u bubregu više apsorbuju iz creva, pojačano izlučuju mokraćom ili imaju nasledni defekt u sintezi inhibitora kristalizacije.

Fitoterapija je zasnovana na prirodnim preparatima bez steroida, hormona ili antibiotika. Upotreba prirodnih komponenata s važnim izborom vitamina i mikroelemenata ne šteti drugim sistemima organizma. Kod kamena u bubregu, fitoterapija najefikasnije poboljšava bezbolno izbacivanje kamena i pijeska iz bubrega, umanjuje bol, upalu i poboljšava funkciju bubrega. Moguće ju je koristiti u bilo kojem stadijumu bolesti, a učinak se održava čak i poslije prekida liječenja. Takav učinak se postiže pri liječenju cisti i pijelonefritisa.

NefroFix čisti bubrežne kanale i omogućava brže liječenje i ojačava imunitet kod infekcija mokraćnih puteva. Kamenje i pijesak se izbacuju iz organizma uglavnom već tokom prve terapije. Za jedan tretman prolazi bol, nelagoda, čest nagon za mokrenjem i nestaju ciste.

 

PORUČIVANJE ZAMENSKOG PROIZVODA