XTNT gel muškarce za povećanje penisa i potenciju

xtnt gel

XTNT gel – mešavina sastojaka ovog proizvoda reguliše metabolizam na poseban način, stimuliše proizvodnju testosterona u telu povećavajući njegov sadržaj do dostizanja optimalnog nivoa

XTNT GEL – Ovaj proizvod povećava seksualnu želju, jača erekciju, produžava seksualne odnose i jača orgazme,povećava penis.

XTNT gel sastojci:

Tribulus Terretris

Biljka odavnina korišćena za lečenje potentnosti i erektilne disfunkcije. Na prirodan način utiče na povećano lučenje muškog polnog hormona testosterona koji je glavni uzrok nedostatka potencije.

Epidemium Brevicornum – Trava uspaljenog jarca

Najznačajnija biljka u svetu prirode za mušku potenciju, što i sam “narodni” naziv kaže. Doprinosi izuzetnoj “prokrvljenosti” krvnih sudova penisa tako što opušta mišiće krvnih sudova zahvaljujući aktivnoj supstanci ikarin kojom je izuzetno bogat. U hormonalnom smislu, podstiče proizvodnju estrogena tj. testosterona, i samim tim povećanjem libida. Takođe, deluje na sveukupno povećanje energije i otklanjanje umora.

Muira Puama

Jedna od najlekovitijih biljaka koja ima dugu tradiciju. Ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem i poboljšanje seksualnih funkcija tela. Takođe, koristi se kao prirodni lek za erektilnu disfunkciju. Povećava seksualnu želju.

Epimedium Sagittatum

Trava u narodu poznata kao trava uspaljenog jarca. U kineskoj medicini odavno poznato sredstvo sa afrodizijačkim svojstvima. Opušta glatke mišiće što dovodi do povećanog protoka krvi a samim tim pozitivno utiče na erekciju. Takodje, ima pozitivan uticaj na smanjenje stresa.

Za razliku od većine modernih proizvoda za jačanje potencije, XTNT neće samo ojačati vašu erekciju nego i podstaći rast penisa.

KADA SE PREPORUČUJE UZIMANJE XTNT GELA?

Kod smanjenja seksualne aktivnosti
Kod impotencije ili smanjenja potencije
Poremećaja libida
Infekcija urinarnog sistema (uretritis, cistitis, pijelonefritis)
Smanjene kvalitete ili količine sperme
Smanjene jačine orgazma

Nestabilne erekcije
Preuranjene ejakulacije
Nemogućnosti čestih seksualnih odnosa
Napornog vežbanja
Mentalnog i fizičkog zamora
Čestog stresa

PREDNOSTI GELA XTNT

Praktična forma i doziranje
Potvrđeni uspešni rezultati kod 96% muškaraca
Dugotrajan efekat – od 3 do 6 meseci
100% organski sastojci garantuju sigurnost za vaše zdravlje
Nema kontraindikacija kod korišćenja sa alkoholom

Lagani gel svežih prirodnih mirisnih nota. 100% jedinstvena funkcionalna formula sačinjena od aktivnih sastojaka za muškarce. XXL efekat je konačno dostupan svima, 98% zadovoljnih korisnika.

SRBIJABIHCGS. MAKEDONIJA
4490 din
2+1 gratis
3+2 gratis

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD