Fungo Stop sprej za gljivice

fungo stop

Fungo Stop – potpuno uklanjanje gljivica noktiju i stopala veoma lako i brzo

Fungo Stop će vas u potpunosti osloboditi gljivica stopala i noktiju. Štaviše, ne samo da brzo uklanja primarne simptome i bori se protiv osnovnog uzroka, već i jača lokalni imunitet, sprečavajući da se bolest ponovo ponovi! Jednostavno danas nema drugog takvog proizvoda. I što je najvažnije, nema kontraindikacija. Pošto je proizvod potpuno organski i ne sadrži štetne materije.

Fungo Stop dejsto 

Ublažava svrab i perutanje od prve primene
Potpuno obnavlja pločice za nokte i leči kožu
Ubija sve slojeve gljivičnih bakterija
Jača imunitet na gljivičnu infekciju

Postoji oko 1000 vrsta gljivica. Većina njih utiče na kožu i nokte. Dovoljno je da se uhvatite za rukohvat u autobusu, prošetate bosi na zabavi, u kupalištu ili na plaži. Ako je osoba sa gljivicom pre vas stupila u kontakt sa površinom, tada ćete se i zaraziti.

ŠTA ĆE SE DOGODITI AKO SE GLJIVA NE LEČI?

Infekcija unutrašnjih organa

Trofični čirevi

Gangrena

Ostećenje kože

Fungo Stop sastav

Katran — dezinficira i uništava strukturu gljivične infekcije, uklanja svrab i nelagodnost, ubrzava proces zarastanja rana i pukotina.

Esencijalno ulje cajevca — sprečava razmnožavanje i rast patogene mikroflore, neguje i vlaži kožu, eliminiše prekomerno znojenje i neprijatan miris.

Čajevac ima izdužene listove duž kojih se nalaze žlezde koje sadrže etarsko ulje. Zimzelena je biljka koja raste samonikla u Australiji, a danas se sve više i kultiviše. Dobiva se ekstrakcijom iz svežih listova i grančica destilacijom vodenom parom.

Uspešno deluje u borbi sa širokim spektrom virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija.
Jača imuni sistem i veoma je koristan kod gripa, prehlade.Kao prirodan antiseptik, eterično ulje čajevca se preporučuje kao tradicionalni lek za bolove u stomaku, za reumatizam i kao insekticid. Povećavajući znojenje, hladi telo i pomaže u tretmanu infekcija, kao što su laringitis i bronhitis. Pomaže i kod astme, sinuzitisa i bolova u grlu. Smiruje digestivni sistem, enteritis, dizenteriju. Grčevi, artritis, reumatizam i bol u mišićima se takođe mogu tretirati ovim uljem.
Koristi se u tretmanu respiratornih, urinarnih infekcija, vaginalnih infekcija.
Odlično je za prečišćavanje vazduha.

Otklanja nervnu iscrpljenost, poboljšava mentalnu energiju i samopouzdanje

Poseduje antiseptička svojstva.
Pomaže u tretmanu upaljenih zanoktica, masne kože, akni širokog spektra drugih oboljenja kao što su: herpes, upala desni, gljivične promene na noktima, bradavice, perut, ujedi insekta.

ETARSKO ULJE ČAJNOG DRVETA – Aetheroleum malaleuca al.

Dobija se ekstrakuje iz svežih listova i grančica hidrodestilacijom.

Etarsko ulje čajnog drveta je čest sastojak proizvoda koji se koriste u slučaju zapaljenskih procesa na koži poput akni, manjih rana, posekotina, opekotina, herpesa, ujeda insekata i vaginalnih infekcija.

Takođe se koristi i kod gljivičnih infekcija praćenih iritacijom i svrabom, poput atletskog stopala i gljivičnih infekcija noktiju.

Ulje Kamilice — normalizuje imunološki sistem, pomaže u lečenju hroničnih gljivičnih bolesti, poboljšava stanje kože.

 Cvet kamilice je spazmolitik, karminativ, blagi sedativ, antiseptik, antikataraktik i stomahik. Na mnogobrojnim farmakološkim modelima dokazano je izuzetno antiflogističko, ulkusprotektivno, baktericidno i fungicidno delovanje. Vrlo često se dodaje preparatima koji služe za negu osetljive, problematične i inflamirane kože, a posebno  kod  dece.

Ipak, glavno lekovito dejstvo aktivnih materija iz ekstrakta kamilice se ispoljava kod želudačno-crevnih poremećaja (gastritisa, enteritisa, kolitisa, nadimanja, grčeva itd.), zatim kod neurodepresija i proliva na nervnoj bazi.

Smola Kedra — formira zaštitni sloj i sprečava rast bakterija, jača nokatnu ploču.

Etarsko ulje kedra je pre svega jaki limfotonik pa se koristi kod otečenih nogu i u tretmanu celulita. Zbog jakog antiseptičkog dejstava koristi se i kod upalnih procesa na koži, akni, seboreje, peruti, ekcema, dermatitisa i opekotina. Dodaje se u preparate za negu kose u cilju otklanjanja peruti  kao i za podsticanje rasta kose. Ovo ulje ima i adstigentno i dezinfekciono dejstvo pa se često koristi i u muškoj kozmetici.

fungo stop

Efikasnosti leži u kombinovanom i efikasnom dejstvu na ćelije tela. Jedini razlog vitalnosti gljivica na noktima je poteškoća u potpunom uklanjanju. Najčešće ostaje negde na stopalu ili na unutrašnjim organima, vraćajući se iznova i iznova nakon tretmana noktiju. Istovremeno, imunološki sistem tela nije u stanju da se sam nosi sa tim. Maksimum za koji je dobar je suzbijanje razvoja gljivične infekcije.

fungo stop

Simptomi i vrste gljivičnih infekcija noktiju

Najčešći oblik gljivične infekcije nokta jest distalna subungvalna onihomikoza.

Najčešći simptom gljivične infekcije nokta je zadebljanje i promjena boje nokta. Obično nema bolova niti drugih tjelesnih simptoma. Međutim, ako se ne liječi, može doći do upale kože ispod i oko nokta što dovodi do pojave bolova. Sama klinička slika je slična bez obzira na rod uzročnika, a razlikujemo nekoliko karakterističnih oblika.

Distalna subungvalna onihomikoza je najčešći oblik gljivične infekcije nokta. Svi prethodno navedeni uzročnici mogu biti odgovorni za njen nastanak. Gljiva ulazi u nokat s njegovog donjeg (distalnog) ili postraničnog (lateralnog) ruba, te polako raste prema ležištu i matriksu nokta. Klinički je vidljivo odvajanje nokta od podloge, kao i promjena boje nokta koja je obično prljavo-žuta.

Bijela površinska onihomikoza stvara promjene vidljive isključivo na noktima nogu, a kao uzrok se obično pojavljuju T. mentagrophytes var. interdigitale, Trichophyton spp. te neke dermatomikotične plijesni. Vide se male diskretne bijele mrlje na noktu (leukonychia trichophytica) koje se lako previde, a moguće ih je izljuštiti.

Proksimalna subungvalna onihomikoza obično je uzrokovana gljivom Trichophyton spp. Uzročnik prodire kroz kožicu nokta te uzrokuje infekciju matriksa nokta i nokatne ploče, s nastankom bijelog nokta koji se mrvi u predjelu nokatnog nabora. Nokat kasnije otpadne, ali je ponovni rast otežan zbog oštećenja matriksa nokta.

Distrofična onihomikoza dovodi do opsežnog oštećenja nokta koje se obično vidi u bolesnika što pate od kronične mukokutane kandidijaze. Nokat je zadebljao, promijenjene boje i mrvi se. Često je pridružena upala kožice ili postraničnog nabora nokta (paronihija) kandidom, s posljedičnim oštećenjem nokta. Uzročnik je Candida albicans, ali i ostali pripadnici vrste Candida. Često se na pritisak dobije gnojni sadržaj za kultivaciju. Kada je prisutna paronihija, rijetko se radi o infekciji dermatofitima.

fungo stop

“Фунго Стоп” u tkivima stvara posebna antitela koja deluju na gljivicu i uništavaju je u celom telu. Zahvaljujući tome, ljudsko telo je potpuno očišćeno od gljivica. Pored toga, stimuliše proizvodnju antitela u budućnosti. Upotreba spreja omogućava desetinama puta da poveća otpor tela na gljivice. Najverovatnije nećete biti ponovo zaraženi njime. “Фунго Стоп” u jednom toku prijema, potpuno čisti telo od gljivične infekcije, sprečavajući bilo kakve komplikacije.

 

Upotreba

3 KORAKA DO ZDRAVLJA STOPALA I NOKTA:

Preliminarno
ocistiti i osusiti
pogođeno područje.

Naneti sprej
na kožu stopala
ili na povrsinu nokta.

Preporučuje se upotreba proizvoda
2 puta dnevno
dok se gljivica ne povuce.

Fungo Stop sprej ima veliki uticaj na telo:

Dezinficira i uništava strukturu gljivične infekcije
Sprečava razmnožavanje i rast patogene mikroflore
Normalizuje funkcionisanje imunološkog sistema, pomaže u lečenju hroničnih gljivičnih bolesti,
Prečišćava krv i limfu
Sprečava disfunkciju štitne žlezde i jajnika
Vraća rad jetre i bubrega
Podržava imunitet i sprečava poremećaje imunološkog sistema

 

 

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD

 

SRBIJABIHCGS. MAKEDONIJA
2300 din